Miten otetaan käyttöön tai poistetaan käytöstä ilmoitukset hauista rajoitettuihin teemoihin

28. maaliskuuta 2024

ID 96892

Miten otetaan käyttöön tai poistetaan käytöstä ilmoitukset hauista rajoitettuihin teemoihin:

1. Siirry Lapset-osioon.
  2. Valitse lapsen profiili.
  3. Mene Internet-alaosioon.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta.
  5. Varmista, että Verkkotoiminnan valvonta -vaihtokytkin on päällä. Jos vaihtokytkin on pois päältä, siirrä se päällä-asentoon.
  6. Ota tämä toiminto käyttöön tai pois käytöstä Haku rajatuilla teemoilla -vaihtokytkimellä.

IOS 13 -laitteissa Internetin käytön valvontaominaisuuksilla on tiettyjä rajoituksia. Lisätietoja