Miten määrittää pääsy sovellusten luokituksiin

28. maaliskuuta 2024

ID 96902

Eri sovellusten tai sovellusluokkien käyttöä ei voi määrittää iOS- ja macOS-laitteilla.

Jos olet aiemmin määrittänyt sovelluksen käyttöoikeudet sen luokasta riippumatta, sovelluksen luokan käyttöoikeusasetusten muuttaminen ei vaikuta aiemmin määritettyihin asetuksiin.

Sovellusluokitusten käytön määrittäminen:

1. Siirry Lapset-osioon.
  2. Valitse lapsen profiili.
  3. Mene Sovellukset-alaosioon.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta.
  5. Varmista, että Sovellusten valvonta -vaihtokytkin on päällä. Jos vaihtokytkin on pois päältä, siirrä se päällä-asentoon.
  6. Napsauta Muokkaa-linkkiä osiossa, jossa kuvaillaan Kaspersky Safe Kidsin sovellusten luokitusten käyttöä.
  7. Tee sovellusluokitukselle yksi seuraavista toimenpiteistä Sovellusluokat-ikkunassa:
    • Salliaksesi lapsen pääsyn valitun luokituksen sovellukseen, valitse Sallittu tämän luokituksen pudotusluettelossa.
    • Estääksesi lapsen pääsyn valitun luokituksen sovellukseen, valitse Kielletty tämän luokituksen pudotusluettelossa.
  8. Napsauta Tallenna-painiketta.

Uudet asetukset tulevat voimaan lapsen laitteilla muutamassa minuutissa, jos ne on yhdistetty internetiin.