Laitteen käyttöaikataulun luominen

28. maaliskuuta 2024

ID 96908

Näin voit luoda laitteen käyttöaikataulun:

1. Siirry Lapset-osioon.
  2. Valitse lapsen profiili.
  3. Siirry Laitteen käyttö -alaosioon.
  4. Avaa Asetukset-välilehti.
  5. Napsauta Asetukset-painiketta haluamasi laitteen paneelissa. Laita ominaisuuden valintakytkin tarvittaessa ensin päälle.
  6. Tee jokin seuraavista toimista:
    • Jos haluat, että sovellus näyttää varoituksen, kun lapsen ei ole sallittua käyttää laitetta, napsauta Valvontatyyppi-osion Näytä varoitus -vaihtoehtoa.
    • Jos haluat, että sovellus estää laitteen käytön silloin, kun lapsen ei ole sallittua käyttää laitetta, valitse Estä laite.
    • Jos haluat pelkästään laitteen käyttämistä koskevia raportteja, valitse Vain tilastot.

iOS-laitteita ei voi estää käyttöjärjestelmän rajoitusten takia.

7. Valitse Aikataulu-kohdasta Muokkaa sen päivän kohdalta, jonka tiedoista olet kiinnostunut.
  8. Määritä kyseisen päivän sallittu käyttö sekä tunnit, jolloin käyttö on kiellettyä:
    • Määritä Päivittäinen rajoitus -valintakytkimen ja pudotusvalikon avulla, kuinka monta tuntia lapsesi saa käyttää laitetta.
    • Määritä Käyttökatko-valintakytkimen ja Lisää-linkin avulla aikavälit, jolloin lapsi ei saa käyttää laitetta.

Tämä Käyttökatko-ominaisuus on saatavilla Premium-versiossa. Päivitä lapsen sovellus tarvittaessa uusimpaan versioon.

9. Muokkaa muita viikonpäiviä.
  10. Napsauta Tallenna.

Muut aikapyynnöt

Kun päivittäinen aikaraja ylittyy tai luvassa on käyttökatko, lapsesi voi pyytää lisäaikaa sovelluksella. Pyyntö lähetetään sinulle sähköpostitse tai push-ilmoituksena.

Kun sallit lisäajan, lapsesi voi käyttää lisätunnit pyyntöpäivänä mihin tahansa aikaan keskiyöhön saakka. Sovellus sivuuttaa aikataulun mukaisen käyttökatkon. Myös keskiyön jälkeiset tunnit sivuutetaan. Pyyntö on kertaluontoinen, eikä se vaikuta määritettyyn aikatauluun.

Katso myös

Ilmoitusasetusten muokkaaminen