Tietoja internetin käytön valvonnasta

28. maaliskuuta 2024

ID 97365

Internetin käytön valvonnan avulla voit selvittää, millä verkkosivustoilla lapsi on vieraillut, ja rajoittaa pääsyä verkkosivustoihin, joiden sisältö ei sovi lapsille. Voit käyttää oletusasetuksia (lapsen iän mukaan) tai voit säätää asetukset lapsen tarpeiden mukaisiksi.

Internetin käytön valvonta tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

• Safe Search
  • Safe Search YouTubessa
  • YouTube-valvonta
  • Ilmoitukset rajoitettujen teemojen hakuihin liittyen
  • Verkkosivustoluokkien rajoitukset
  • Verkkosivustokohtaiset rajoitukset
  • Estä pääsy kaikille verkkosivustoille tai mukauta pääsyä verkkosivustoille luokkien perusteella
  • Raportit lapsen toiminnasta Internetissä

Voit asettaa ilmoitusten lähetyksen, jos lapsi yrittää avata kiellettyä tai ei suositeltua verkkosivustoa My Kasperskyssa tai vanhemman mobiilisovelluksella.

IOS 13 -laitteissa Internetin käytön valvontaominaisuuksilla on tiettyjä rajoituksia. Lisätietoja

Katso myös

Ilmoitusasetusten muokkaaminen