Kirjautuminen omalle My Kaspersky -tilille ulkoista tiliä käyttäen

28. maaliskuuta 2024

ID 97412

Voit käyttää ulkoista tiliä nopeaan My Kaspersky -kirjautumiseen. Seuraavat ulkoiset valtuutuksen tarjoajat ovat nyt tuettuja: Google, Apple, Facebook, Yandex, VK.

Venäjältä tulevat käyttäjät eivät 1.12.2023 alkaen voi käyttää ulkomaisia ​​valtuutuksentarjoajia (esim. Google, Apple ja Facebook) venäläisille verkkosivustoille kirjautumiseen paikallisen lainsäädännön vuoksi. Näitä tilejä ei siksi voi käyttää nopeaan kirjautumiseen Venäjällä. Facebookia ei myöskään voi käyttää Valko-Venäjällä. Jos olet aiemmin kirjautunut jotakin näistä tileistä käyttäen, saat ohjeita tukisivustoltamme.

Voit yhdistää ulkoisen tilin seuraavasti:

1. Napsauta kirjautumissivulla Käytä <palvelun nimi> -tunnuksia.

Valtuutuslomake avautuu sen mukaan, mitä ulkoista tiliä käytit.

2. Kirjaudu tarvittaessa sisään ulkoiselle tilillesi.
  3. Tee jokin seuraavista toimista:
    • Jos sinulla on jo My Kaspersky -tili, anna sen kirjautumistiedot.
    • Jos sinulla ei ole My Kaspersky -tiliä, luo uusi tili:
      1. Kirjoita sähköpostiosoitteesi.
      2. Anna uuden tilisi salasana.

Salasanan täytyy sisältää vähintään kahdeksan merkkiä, joiden joukossa on vähintään yksi numero, yksi iso kirjain sekä yksi pieni kirjain, ja siinä ei saa käyttää välilyöntejä. Katso alasanoja koskevat vaatimukset.

3. Vahvista salasana.
  4. Napsauta Jatka.

Ulkoinen tilisi yhdistetään My Kaspersky -tiliisi.

Jos kirjaudut sisään ulkoisella tilillä, sinun on annettava My Kaspersky -tilisi salasana, ennen kuin voit suorittaa mitään tietoturvan kannalta merkittäviä toimia (kuten tilauksen ostaminen tai salasanan vaihtaminen).

Voit hallita linkitettyjä ulkoisia tilejäsi milloin tahansa. Avaa tilisi asetukset ja napsauta Pikakirjautuminen. Näkyviin tulee luettelo yhdistetyistä todennustarjoajista. Muokkaa luetteloa napsauttamalla Muokkaa-painiketta. Näkyviin tulee Kaspersky Account -verkkosivusto, jossa voit hallita linkitettyjä tilejäsi.