Aluerajoitukset

28. maaliskuuta 2024

ID 99562

My Kaspersky -toimintoja saatetaan rajoittaa tilin luomisen yhteydessä määrittämäsi alueen mukaan:

• Jos Kaspersky-sovellus ei ole kaupallisessa käytössä tilisi alueella, eräät verkkosivuston osiot ja liittymän elementtien sovelluksen hallinta voivat olla piilossa tai ne eivät ehkä ole saatavilla kielelläsi.
  • Jos Kaspersky-sovelluksen tilaus on aluekohtainen ja tilisi on rekisteröity eri alueelle, et ehkä voi käyttää tilausta laitteella.
  • Kasperskyn Android-sovellusten Google Play -latauslinkit eivät välttämättä ole käytettävissä Kiinassa paikallisen lainsäädännön vuoksi.
  • Premium-tukipalvelut eivät ole käytettävissä Kiinassa.

Jos haluat muuttaa alueasetuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluun.