Sovelluskuvake tehtäväpalkin ilmoitusalueella

27. maaliskuuta 2023

ID 144575

Sovelluskuvake tulee näkyviin tehtäväpalkin ilmoitusalueella Kaspersky Safe Kidsin asennuksen jälkeen. Sovelluskuvakkeessa on pikavalikko.

Pikavalikosta voit:

• nähdä Kaspersky Safe Kidsin tilan (kuten aktiivinen, keskeytetty ja päivitys saatavilla)
  • tarkistaa nykyisen tilin aikarajat (saatavilla vain lapsen tietokonetilillä)
  • keskeyttää Kaspersky Safe Kidsin ja jatkaa sen käyttämistä (saatavilla vain lapsen tietokonetilillä)
  • siirtyä My Kaspersky -verkkosivustolle tarkistaaksesi ja säätääksesi Kaspersky Safe Kidsin asetuksia ja tarkastellaksesi lasten toimintaa koskevia raportteja
  • avata Lapset ja heidän Windows-tilinsä -ikkunan tarkastellaksesi ja muokataksesi luetteloa lapsistasi ja heidän käyttämistään Windows-tileistä
  • siirtyä asetusten määritykseen välityspalvelinta ja tapahtumien lokiin kirjaamista varten
  • siirtyä asetusten manuaaliseen synkronointiin
  • avata sovelluksen verkko-ohjeen
  • tarkastella sovelluksen tietoja
  • lopettaa Kaspersky Safe Kidsin käyttämisen.

Jos sovelluksen kuvake muuttuu vihreän ympyrän sisältäväksi sovelluskuvakkeeksi , Kaspersky Safe Kidsistä on saatavilla uusi versio. Voit käynnistää päivityksen sovelluskuvakkeen pikavalikosta.