Mitä uutta

27. maaliskuuta 2023

ID 145056

Kaspersky Safe Kids 23.0.0.399 -sovelluksen uudet ominaisuudet:

• Olemme työskennelleet kulissien takana tämän version eteen. Voi näyttää siltä, ettei mikään ole muuttunut, mutta olemme parantaneet suorituskykyä ja korjanneet pieniä vikoja.

Päivityksen jälkeen Kaspersky Safe Kids voi nollata lapsesi sovelluksien ja tietokoneen käyttöajan laskennan. Tässä tapauksessa päivän aiemmat aikatilastot poistetaan. Jos olet asettanut aikarajoja sovellusten tai tietokoneen käytölle, lapsesi voi päivityspäivänä käyttää sovelluksia ja tietokonetta näitä rajoituksia pidempään. Siksi suosittelemme, että tarkistat tilastosi päivittämisen jälkeen.

Katso myös

Päivitä Kaspersky Safe Kids