Käynnistä ja sulje Kaspersky Safe Kids

27. maaliskuuta 2023

ID 150242

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Asennuksen jälkeen sovellus alkaa toimia taustalla. Myöhemmin sovellus käynnistyy, kun käyttöjärjestelmä käynnistyy.

Avaa sovellus, jos haluat asentaa Kaspersky Safe Kidsin lapsellesi, muuttaa lapsellesi nimettyä tietokonetiliä, keskeyttää Kaspersky Safe Kidsin toiminnan tai pysäyttää sovelluksen.

Jos lopetat Kaspersky Safe Kidsin käyttämisen, sovellus lopettaa toimintansa kaikilla tietokonetileillä. Tietokonetilien rajoituksia ei käytetä, eikä lastesi toimia tietokoneella valvota.

Jos poistut sovelluksesta eikä Kaspersky Safe Kids käynnisty automaattisesti uudelleen, sinun on käynnistettävä Kaspersky Safe Kids manuaalisesti.

Käynnistä Kaspersky Safe Kids

Lopeta Kaspersky Safe Kidsin käyttäminen