Tietojen toimittaminen käyttäjän käyttöoikeussopimuksen mukaan

27. maaliskuuta 2023

ID 150825

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Hyväksymällä loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ehdot suostut toimittamaan AO Kaspersky Labille tietoja asennetun ohjelmiston kautta (jonka oikeudet kuuluvat AO Kaspersky Labille) reaaliaikaisen suojauksen laadun parantamiseksi ja sopivimpien tieto- ja mainostarjousten luomiseksi, ohjelmiston asennus-, poistamis- ja päivitysmekanismiin liittyvien virheiden korjaamiseksi sekä käyttäjämäärien laskemista varten.

Kaspersky Safe Kids 1.0.5.4638(c)-, 1.0.5.1360(d)-, 1.0.5.6123(e)-, 1.0.5.6390(f)-, 1.0.5.6821(g)-, 1.0.5.7353 (h)-, 1.0.5.8153(i)-, 1.0.5.8856(j)-, 1.0.5.9008(k)-, 1.0.5.9806(l)-, 1.0.5.10830(n)-, 1.0.5.11282(o)-, 1.0.5.11932(p)-, 1.0.5.12254(q)- ja 23.0.0.399-versioiden asennuksen ja käytön aikana käsiteltävät tiedot:

• Tietoja käyttäjän käyttöjärjestelmästä: käyttöjärjestelmän valmistaja, käyttöjärjestelmän versio ja koontiversion numero, käyttöjärjestelmän päivitysnumero, käyttöjärjestelmän laitos ja lisätietoja käyttöjärjestelmän laitoksesta, käyttöjärjestelmän tyyppi (palvelin, työasema, toimialueohjain), käyttöjärjestelmän bittimäärä ja lisätietoja käyttöjärjestelmästä.
  • Tietoja käyttäjän laitteesta: laitteen tyyppi (kannettava vai pöytätietokone); alustan tyyppi ja laitteiston muoto (näennäiskone tai fyysinen tietokone).
  • Tietoja sovelluksesta: sovelluksen täysi versio (pääversio, aliversio, koontiversio, korjausversio); sovelluksen tyyppi; sovelluksen lokalisointikoodi; sovelluksen tunnus My Kaspersky -portaalissa; sovelluksen mukautuskoodi; ohjelmiston täysi versio; ohjelmiston päivitystunnus; asennetun ohjelmiston tyyppi.
  • Tietoja asennuksesta: sovelluksen koontiversion tunnus; ohjelmiston lokalisointikieli; edellisen version versionumero; asennuksen päivämäärä ja aika; sen Kaspersky-sovelluksen nimi, minkä kautta Kaspersky Safe Kidsin asennus aloitettiin; asennuskansion polku; asennuksen tyyppi (asennus vai päivitys), asennuksen kesto sekunteina; tieto siitä, keskeytettiinkö asennus manuaalisesti; asennuksen ja asennuksen poiston tulokset (tapahtuiko virhe vai ei); virhekoodi.
  • Ensimmäisen käynnistyksen päivämäärä ja aika.
  • Tietoja ensimmäisestä asennuksesta: valmistumisen tila (valmis vai ei); käyttäjän suorittamien asennusvaiheiden määrä; ”Osta”-painikkeiden painallusten määrä.
  • Tietoja käyttöehtosopimusten hyväksynnästä: sopimuksen tyyppi ja versio; sopimuksen hyväksynnän tunnus; hyväksynnän tila (hyväksytty vai kieltäydytty); aika, jolloin hyväksynnän tilaa muutettiin.
  • My Kaspersky -tilin yhteyden tila (yhdistetty vai ei).
  • Tietoja lisenssistä: lisenssin tila; lisenssityyppi; tiedot siitä, mistä lisenssi on ostettu; tilauksen tyyppi; aktivoinnin päivämäärä ja aika; nykyisen sovelluksen versio (ilmainen vai Premium); Premium-versioon siirtymisten määrä; ilmaisversioon palaamisten määrä.
  • KSN-määrityksen päivitystiedot: nykyisen määrityksen tunniste; määrityksen päivitystila (onnistunut/epäonnistunut); päivityksen virhekoodi.
  • ”Osta”-painikkeiden painallusten määrä sovelluksen pääikkunassa.
  • Määrityksen päivitystiedot: päivityksen tila (onnistunut tai epäonnistunut), päivityksen virhekoodi.
  • Ennakoidun tiedonsiirron tiheys (päivittäin, viikoittain vai kuukausittain).
  • Sovelluksen tila tiedonsiirron ennakoinnin aikana (päällä vai pois päältä).
  • Ennakoidun tiedonsiirron päivämäärä ja aika.
  • Viimeisimpänä ennakoidun tiedonsiirron päivämäärä ja aika.
  • Viimeisimmän tiedonsiirron päivämäärä ja aika.
  • Tiedot asennetun tuotteen päivityksen laadusta: päivitystehtävän suoritustila; virhetyyppi, joka on voinut esiintyä päivityksen aikana; virheen päivämäärä; virheen aiheuttanut alijärjestelmä; tehtävän nimi tai moduulin nimi, jossa virhe tapahtui; virhekoodi; viimeisimmän päivityksen suorittamisen päivämäärä.
  • Tiedot virheistä: asennetun ohjelmiston versio; virheviestin teksti; käyttöjärjestelmän virhekoodi; http-pyyntötapa; tunnisteen tyyppi; oikeudenhaltijan palveluissa oleva todennustunniste; tunnisteen TTL; polku käsiteltävään objektiin; ohjelmistossa käytettävä todennuskeino; ohjelmiston täysi versio; tiedot verkkopalvelun pääsynkäsittelijän käyttöönotosta; asennetun ohjelmiston tyyppi; ainutlaatuinen pyyntötunniste oikeudenhaltijan palveluihin; oikeudenhaltijan palvelun vastaustila; virhekoodi; poikkeuksen käsittelijässä olevan lähdetiedoston rivinumero; protokollatunnus; pyynnön käsittelyn koko kesto; protokollan käsittelyn virhetyyppi; virheluokan koodi; käytettävän verkkopalvelun DNS-osoite; käytettävän verkkopalvelun etäportti ja IP-osoite; käsiteltävä verkko-osoite; palvelimen käytön kesto.

Kaspersky Safe Kids 1.0.5.1360, 1.0.5.1360(a) ja 1.0.5.4096(b) -versioiden asennuksen aikana käsiteltävät tiedot

Löydät täyden luettelon Kasperskylle toimitettavista tiedoista loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksesta, joka kopioidaan tietokoneellesi sovelluksen asentamisen jälkeen.

Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen avaaminen Windows 7:ssä tai Windows 10:ssä

Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen avaaminen Windows 8:ssa

Katso viimeksi hyväksytyn loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen versionumero

Kaspersky suojelee tällä tavoin saamiaan tietoja lain edellyttämällä tavalla sekä Kaspersky sääntöjen mukaisesti. Tiedot lähetetään suojatun kanavan kautta.