Tietoja aktivointikoodista

27. maaliskuuta 2023

ID 94544

Aktivointikoodi on yksilöllinen 20 kirjaimen ja numeron sekvenssi. Syötät aktivointikoodin My Kaspersky -verkkosivustolle aktivoidaksesi Kaspersky Safe Kidsin Premium-version. Premium-version tilauskausi alkaa, kun syötät aktivointikoodin My Kaspersky -verkkosivustolla.

Jos My Kaspersky -tilisi sisältää jo voimassa olevan Kaspersky Safe Kidsin aktivointikoodin, sovellus tunnistaa aktivointikoodin ja vaihtaa Premium-versioon, kun yhdistät My Kasperskyyn tililläsi.

Voit hankkia aktivointikoodin yhdellä seuraavista tavoista:

• Jos olet ostanut integroidun Kaspersky Total Security -ratkaisun, Kaspersky Safe Kidsin aktivointikoodi tarjotaan käyttöösi näiden sovellusten käyttöoikeusehtojen mukaisesti.
  • Jos olet tilannut Kaspersky Security Cloud – Family -perhepaketin, Kaspersky Safe Kidsin aktivointikoodi tarjotaan käyttöösi Kaspersky Security Cloudin käyttöoikeusehtojen mukaisesti.
  • Jos olet ostanut Kaspersky Safe Kidsin verkkokaupasta tai My Kasperskyssa, aktivointikoodi lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit tilatessasi tuotteen.

Ota yhteys asiakaspalveluun palauttaaksesi aktivointikoodisi, jos hukkaat sen.