Starte programmet for første gang

22. september 2023

ID 198606

Kaspersky-programmet starter på Mac-en din rett etter installasjonen. Programmet vil be deg om å kjøre den grunnleggende konfigureringen for å beskytte Mac-en din med det samme:

• Aktivere programmet
  • Koble til My Kaspersky
  • Gi programmet tillatelse til å beskytte Mac-en din mot skadelig programvare, nettverksangrep og trusler på Internett, og å beskytte pengene dine, identiteten din og de sensitive dataene dine.

Gi tillatelser

Klikk på for mer informasjon om tillatelsene du gir.

Merk: Det kreves en Internett-tilkobling for grunnleggende oppsett av Kaspersky-programmet.

Se også

Aktiver og deaktiver Kaspersky Protection-utvidelsen for nettlesere i de valgte nettleserne