Slik endrer du programmets designtema

9. november 2022

ID 201577

Muligheten til å endre temaet for programmets designtema er ikke tilgjengelig i noen regioner.

Slik endrer du programmets designtema:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Knappen Innstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Vinduet Innstillinger vil da åpne.

3. Velg delen Innstillinger for grensesnitt.
  4. I blokken Designtema, velger du ett av følgende alternativer:
    • Samme som operativsystemet. Det gjeldende designtemaet for operativsystemet brukes.
    • Lyst. Det lyse designtemaet for programmet brukes.
    • Mørkt. Det mørke designtemaet for programmet brukes.
    • Bruk et tema med egendefinert design, hvis du vil bruke et tilpasset designtema. Klikk på Velg og skriv inn banen til ZIP-arkivet eller mappen der filene med det egendefinerte designtemaet ligger.

Designtemaet iverksettes etter omstart av programmet.