Dette er nytt i den nyeste versjonen av programmet

4. april 2024

ID 119653

Den nyeste versjonen av programmet innfører følgende nye funksjoner og forbedringer:

• Forbedret brukergrensesnitt for sikkerhetskopieringsfunksjonalitet.
  • For funksjonen webkamera og mikrofonkontroll kan du nå konfigurere en liste over pålitelige programmer slik at du ikke blir forstyrret av unødvendige varsler.
  • Lagt til muligheten for å logge på My Kaspersky med VK og Yandex.
  • Kaspersky VPN-funksjonalitet er ikke tilgjengelig i India.

Kaspersky VPN-funksjonalitet er ikke tilgjengelig i enkelte regioner.

• Utvidelsen for Kaspersky Protection er nå tilgjengelig for nettleseren Microsoft Edge i Chrome Nettbutikk.
  • I noen tilfeller vil brukere bli bedt om å oppgi betalingsdetaljer under aktiveringen av abonnementet for å aktivere automatisk fornyelse og få rabatt på neste abonnementsperiode.
  • Programmet bruker nå NTFS-komprimering for å redusere størrelsen på sporingsfiler.
  • Implementert en ny splash-skjerm.
  • Det er nå mulig å tilpasse settet med funksjoner på salgsskjermen avhengig av regionen.
  • I sikkerhetsdelen av Kaspersky Free vises alle komponenter som kun er tilgjengelige i betalte versjoner i deaktivert tilstand.
  • I Kaspersky Protection-utvidelsen, installert sammen med Kaspersky Free, har vi lagt til salgsfremmende meldinger som inneholder informasjon om betalte funksjoner i Kaspersky-programmet, for eksempel: Privat surfing, Anti-Banner og Sikre penger.
  • Forbedret logikk for å vise anbefalinger i hovedprogramvinduet; lagt til kategorinavn og animasjonseffekter på anbefalingskortene.
  • Lagt til en ny nettkategori - Phishing IP.