Installere over andre Kaspersky-programmer

4. april 2024

ID 137590

Programmet kan installeres over følgende Kaspersky-programmer:

• Kaspersky Free
  • Kaspersky Anti-Virus
  • Kaspersky Internet Security
  • Kaspersky Total Security
  • Kaspersky Security Cloud

Når du installerer det nye programmet, fjernes tidligere installerte Kaspersky Anti-Virus-, Kaspersky Internet Security-, Kaspersky Security Cloud-, Kaspersky Total Security-programmer. Lisensen til et fjernet program kan brukes for det nye Kaspersky-programmet. Innstillingene for fjernede programmer beholdes.

Når du installerer det nye programmet, fjernes det tidligere installerte Kaspersky Free-programmet. Innstillingene for Kaspersky Free lagres ikke.

Når du bytter fra Kaspersky Total Security til Kaspersky Standard, beholdes sikkerhetskopier av filene, men de vises ikke i disse programmene. Du kan legge til sikkerhetskopier av filer manuelt. Når du bytter fra Kaspersky Total Security til Kaspersky Plus, beholdes kopier av filer og vises automatisk.