Slik viser du Enheter i Mitt nettverk

4. april 2024

ID 139739

Utvid alle | Skjul alle

Kaspersky-programmet viser følgende informasjon om enheter som er koblet til det trådløse nettverket eller kablede Ethernet-nettverket ditt:

• Enhetsnavn
  • Enhetens produsent
  • Type enhet (f.eks. datamaskin, mobilenhet, ruter, spillkonsoll eller videokamera)
  • Hvilket operativsystem som er installert på enheten
  • MAC-adresse (enhetens unike nettverks-ID)
  • Enhetens IP-adresse
  • Klokkeslettet da frakoblede enheter sist ble oppdaget på nettverket
  • Kaspersky-programmer installert på enheten din

Hvis en ruter oppdages på hjemmenettverket ditt, vil enhetskortet foreslå å installere Kaspersky VPN Secure Connection på ruteren for å aktivere Kaspersky VPN. Kun tilgjengelig i Kaspersky Plus og Kaspersky Premium.

Kaspersky VPN-funksjonalitet er ikke tilgjengelig i enkelte regioner.

Slik viser du enheter som er koblet til nettverket ditt

Hvordan endre enhetsnavnet

Slik endrer du enhetstypen