Slik avinstallerer du inkompatible programmer

4. april 2024

ID 189681

Kaspersky-programmet sjekker regelmessig om det finnes inkompatible programmer på datamaskinen. Slike programmer legges til i listen over inkompatible programmer. Du kan se gjennom listen og bestemme deg for hva du vil gjøre med de inkompatible programmene.

Det anbefales at du sletter inkompatible programmer fra datamaskinen. Ellers vil ikke Kaspersky-programmet kunne beskytte datamaskinen din.

Her er noen av årsakene til at et tredjepartsprogram kanskje ikke er kompatibelt med Kaspersky-programmet:

• Programmet er i konflikt med Fil-Antivirus.
  • Programmet er i konflikt med brannmuren.
  • Programmet er i konflikt med Anti-Spam.
  • Programmet forstyrrer beskyttelse av nettverkstrafikk.
  • Programmet er i konflikt med Hemmelig hvelv.
  • Programmet er i konflikt med Kaspersky Password Manager.

Slik avinstallerer du inkompatible programmer