Slik nekter du nettverkstilgang for en enhet

4. april 2024

ID 203916

Slik nekter du nettverkstilgang for en enhet:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Gå til Smart hjem-blokken, og klikk på Vis-knappen i delen Smart Home Monitor.
    • I hovedprogramvinduet klikker du på Vis-knappen i delen Smart Home Monitor.
    • Klikk på <nettverksnavn>-lenken som vises i den nedre delen av hovedvinduet.
  3. I vinduet Smart Home Monitor velger du enheten du vil koble fra.

Dette åpner et vindu med informasjon om denne enheten, inkludert informasjon om enhetens MAC-adresse.

4. Skriv ned enhetens MAC-adresse
  5. Blokker enhetens MAC-adresse i ruterinnstillingene. Besøk nettstedet til leverandøren for å se brukerhåndboken for ruteren.

Etter at MAC-adressen er blokkert, vil ikke enheten kunne koble til nettverket ditt.