Slik oppretter du en sikkerhetskopiering

4. april 2024

ID 84524

Slik oppretter du en sikkerhetskopiering:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Velg delen Ytelse.
  3. I blokken Sikkerhetskopiering og gjenoppretting klikker du på knappen Ta sikkerhetskopi for å starte veiviseren for sikkerhetskopiering.

Veiviseren for oppretting av sikkerhetskopieringsoppgave startes.

Veiviseren består av en serie sider (trinn), som du kan navigere gjennom ved å klikke på Neste knappen. For å gå tilbake, klikk på navnet på forrige trinn øverst på siden. Du kan når som helst stoppe veiviseren ved å klikke på Avbryt.

La oss gå grundigere gjennom trinnene i veiviseren.

I dette avsnittet

Trinn 1. Velg filer og mapper for sikkerhetskopiering

Trinn 2. Velg en sikkerhetskopilagring

Trinn 3. Konfigurer en tidsplan for sikkerhetskopiering

Trinn 4. Konfigurer en sikkerhetskopilagring

Fullføring av veiviseren