Trinn 1. Velg filer og mapper for sikkerhetskopiering

4. april 2024

ID 93342

I Velg mapper trinn i veiviseren, kan du angi mapper og filer du ønsker å sikkerhetskopiere. For å gjøre dette, dra og slipp ønsket mappe til Velg mapper vinduet, eller velg mappen ved å klikke på Velg knappen som åpner Velg en mappe vinduet. I Velg en mappe vinduet kan du velge en mappe fra treet eller angi banen til mappen i tekstboksen manuelt.

Kaspersky-programmet oppretter ikke sikkerhetskopier av filer i mappene Skrivebord og Mine dokumenter, dersom disse mappene er lagret på en nettverksstasjon.

Klikk på for å legge til flere mapper Legg til -knappen øverst til høyre på siden. For å slette en mappe fra denne siden, hold musepekeren over mappen du trenger og klikk på papirkurvknappen.

Etter at mappen er lagt til, kan du velge filer du vil sikkerhetskopiere. For å vise listen over filer i en mappe, dobbeltklikk på mappen du trenger. For å inkludere eller ekskludere spesifikke filer fra sikkerhetskopien, kan du bruke avmerkingsbokser ved siden av filene. Hvis du trenger å finne en bestemt fil i listen, bruker du Søk alternativet.

Hvis du trenger å sortere filer etter type for å utføre rask konfigurasjon, klikker du Velg filtyper og velg en av de forhåndsdefinerte kategoriene: Lyd, Bilder, Dokumenter, Finansdokumenter, Video, eller Andre filtyper.