Trinn 2. Velg en sikkerhetskopilagring

4. april 2024

ID 93345

Utvid alle | Skjul alle

I Velg lager trinn i veiviseren, kan du konfigurere et sikkerhetskopilager eller angi et eksisterende:

• Skylagringer. Velg Dropbox alternativet hvis du vil lagre sikkerhetskopier i det nettbaserte Dropbox-lageret. Merk at Dropbox skylagring må være aktivert før bruk. Når du sikkerhetskopierer data til skylagring, lager ikke Kaspersky-programmet sikkerhetskopier av datatyper som er begrenset av Dropbox-bruksregler.
  • Nettverksstasjoner. Hvis du foretrekker å lagre sikkerhetskopier på en nettverksstasjon, spesifiser den aktuelle nettverksstasjonen ved å klikke på Legg til knappen.

• Lokale og flyttbare stasjoner. Hvis du foretrekker å lagre sikkerhetskopier på en lokal eller flyttbar stasjon, velg den aktuelle stasjonen fra listen.
  • Jeg har allerede lagringsplass. Hvis du allerede har en sikkerhetskopilagring, spesifiser den ved å klikke på Koble til-knappen.

For å sikre datasikkerhet anbefaler vi å bruke skylagringen eller opprette sikkerhetskopieringslagringer på flyttbare stasjoner.

Hvordan legge til en nettverksstasjon som lagring

Hvordan legge til en lokal eller flyttbar stasjon som lagring