Hva som er nytt

29. august 2019

ID 119653

Følgende nye funksjoner og forbedringer innføres i Kaspersky Anti-Virus:

• Full støtte for følgende Windows-versjoner er lagt til:
    • Microsoft Windows 10 1803
    • Microsoft Windows 10 1809
    • Microsoft Windows 10 1903
    • Microsoft Windows 10 1909
    • Microsoft Windows 10 2004.
  • Det er nå mulig å vurdere programmet og sende poengsummen til Kaspersky.
  • Web-Antivirus har blitt forbedret:
    • Det er nå mulig å bruke Windows' sertifikatlager ved konfigurering av tilgang til HTTPS-ressurser i Mozilla Firefox.
    • Når tjenesten Base Filtering Engine (BFE) er deaktivert, vil programmet starte på nytt for å sikre kontinuerlig beskyttelse.
  • Programtjenester, for eksempel Kaspersky Security Network, lisensiering og oppdatering, skjer nå via den sikre HTTPS-protokollen.
  • Innstillinger for beskyttelse mot fjernstyringsprogrammer har blitt forbedret. Du kan nå gi klarerte fjernstyringsprogrammer tillatelse til å endre programinnstillinger.
  • Det er nå mulig å bytte til Kaspersky Free etter at lisensen for den betalte versjonen av programmet utløper, eller når brukeren avinstallerer det betalte programmet (ikke tilgjengelig i alle regioner).
  • Vi har forbedret overvåking av passord som opprettes under registrering på nettsteder. Programmet overvåker nå passordstyrken på nettsteder som har ett felt for inntasting av passord.
  • E-Post-Antivirus har blitt forbedret. Det er nå mulig å bruke Windows' sertifikatlager ved konfigurering av tilgang til HTTPS-ressurser i e-postklienten Mozilla Thunderbird.
  • Støtte for Yandex Browser har blitt lagt til.