Bytting til Kaspersky Free når lisensen for Kaspersky Anti-Virus er utløpt

29. august 2019

ID 155354

Når lisensen for Kaspersky Anti-Virus utløper, kan du kjøpe en ny lisens og fortsette å bruke alle funksjonene i programmet. Programmet kan også be deg om å bytte til Kaspersky Free for å beholde den grunnleggende beskyttelse av datamaskinen.

Byttet til Kaspersky Free kan skje automatisk når lisensen for Kaspersky Anti-Virus er utløpt. Etter byttet, varsler programmet deg om det og ber deg fornye lisensen eller fortsette å bruke versjonen med gratis beskyttelse.

Hvis du vil fornye lisensen eller begynne å bruke Kaspersky Free, gjør du ett av følgende:

• Hvis du vil fornye lisensen, klikker du på Forny lisens-knappen.

Klikking på denne knappen fører deg til butikken.

• Lukk vinduet med meldingen om aktivering av Kaspersky Free for å begynne å bruke det.