Aktivering av programmet

29. august 2019

ID 43545

Aktiveringsveiviseren startes ved første oppstart av Kaspersky Anti-Virus.

Aktivering er en prosess som aktiverer en fullstendig funksjonell versjon av programmet for en bestemt tidsperiode.

Følgende alternativer for Kaspersky Anti-Virus-aktivering tilbys:

• Aktiver program. Velg dette alternativet og skriv inn aktiveringskoden hvis du har kjøpt en lisens for programmet.

Hvis du angir en aktiveringskode for Kaspersky Internet Security eller Kaspersky Total Security i feltet, begynner prosedyren for å bytte til Kaspersky Internet Security eller Kaspersky Total Security når aktiveringen er fullført.

• Aktiver prøveversjonen av programmet. Bruk dette aktiveringsalternativet hvis du vil installere prøveversjonen av programmet før du bestemmer deg om du vil kjøpe en lisens. Du kan da bruke programmet og alle funksjonene i en kort evalueringsperiode. Når lisensen utløper, kan den ikke aktiveres én gang til.

Du må ha Internett-tilkobling for å aktivere programmet.

Under aktiveringen av programmet må du kanskje registrere deg på My Kasperskys nettsted.

I noen programversjoner kan godkjenning av proxyserver kreves, første gang programmet starter, for å hente inn informasjon om nåværende dato og klokkeslett fra en klarert kilde.