Slik aktiverer og deaktiverer du deltagelse i Kaspersky Security Network

29. august 2019

ID 70882

Deltakelse i Kaspersky Security Network er valgfritt. Du kan aktivere eller deaktivere Kaspersky Security Network (KSN) når du installerer Kaspersky Anti-Virus, eller når som helst etter at programmet er installert.

Slik aktiverer og deaktiverer du deltagelse i Kaspersky Security Network:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Settings 2019.png-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. I delen Ekstra velger du Flere beskyttelses- og administrasjonsverktøy.

Vinduet Innstillinger for ekstra beskyttelsesverktøy åpnes med detaljer om Kaspersky Security Network og deltakelsesinnstillinger for Kaspersky Security Network.

4. Aktivere og deaktivere deltagelse i Kaspersky Security Network:
    • Hvis du vil delta i Kaspersky Security Network, klikker du på Aktiver.

Et vindu med personvernerklæringen for Kaspersky Security Network åpnes. Hvis du godtar vilkårene i erklæringen, klikker du på knappen Jeg godtar.

• Hvis du ikke ønsker å delta i Kaspersky Security Network, klikker du på Deaktiver.

Hvis du installerte programmet i EU, viser vinduet Innstillinger for ekstra beskyttelsesverktøy delen Erklæring for Kaspersky Security Network i stedet for informasjon om Kaspersky Security Network.

Slik godtar du erklæringen for Kaspersky Security Network:

1. Klikk på Godta under Erklæring for Kaspersky Security Network.

Erklæringen for Kaspersky Security Network åpnes. Denne erklæringen gir Kasperskys eksperter tillatelse til raskt å motta informasjon om trusler som oppdages på datamaskinen din, om programmer som kjøres, og signerte programmer som lastes ned, samt operativsysteminformasjon for å forbedre beskyttelsen.

2. Hvis du godtar vilkårene i erklæringen, klikker du på Godta.

For å avslå erklæringen for Kaspersky Security Network

klikker du på Avslå under Erklæring for Kaspersky Security Network.