Slik aktiverer du programmet

29. august 2019

ID 71244

Du må aktivere programmet for å kunne bruke funksjonene i programmet og tilleggstjenestene.

Hvis du ikke har aktivert programmet under installasjonen, kan du gjøre det senere. Du vil bli påminnet om behovet for å aktivere programmet av Kaspersky Anti-Virus-meldinger i systemstatusfeltet.

Slik aktiverer du Kaspersky Anti-Virus:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på koblingen Skriv inn aktiveringskode nederst i hovedprogramvinduet. Vinduet Aktivering åpnes.
  3. Angi aktiveringskoden i registreringsfeltet i vinduet Aktivering, og klikk deretter på Aktiver.

Det opprettes en forespørsel om aktivering av programmet.

4. Angi brukerens registreringsdata.

Avhengig av bruksvilkårene kan du bli bedt om å logge på My Kaspersky. Hvis du ikke er en registrert bruker, fyller du inn registreringsskjemaet for å få tilgang til flere funksjoner.

Registrerte brukere kan utføre følgende handlinger:

• Ta kontakt med Teknisk støttetjeneste og Virus Lab
    • Administrere aktiveringskoder
    • Motta informasjon om nye produkter og spesialtilbud fra Kaspersky

Dette trinnet er ikke tilgjengelig i alle versjoner av Kaspersky Anti-Virus.

5. Klikk på Fullført i vinduet Aktivering for å fullføre registreringsprosessen.