Bytte til permanent bruk av Kaspersky Internet Security

29. august 2019

ID 71301

Hvis du ønsker å bytte til permanent bruk av Kaspersky Internet Security, må du kjøpe en lisens for Kaspersky Internet Security og deretter aktivere programmet.

Hvis du vil kjøpe en lisens for Kaspersky Internet Security:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. I rullegardinlisten Flere verktøy velger du Oppgradering.
  3. Klikk på koblingen Kjøp lisens for å gå til nettstedet til Kaspersky eStore eller et av deres partnerselskaper, der du kan kjøpe en lisens for Kaspersky Internet Security.

I visse regioner eller ved abonnementer kan du ikke bytte til prøveversjonen av Kaspersky Internet Security. I disse tilfellene er ikke elementet Oppgradering tilgjengelig.