Slik oppgraderer du programmet

29. august 2019

ID 71677

Programmet oppdateres automatisk. Hvis du har en gyldig lisens for en tidligere versjon av Kaspersky Anti-Virus, trenger du ikke å aktivere programmet. Installasjonsveiviseren vil automatisk hente inn lisensinformasjonen for gjeldende versjon av Kaspersky Anti-Virus og bruke den ved installasjon av den nyeste versjonen.

Programmet oppdateres automatisk hvis du installerer en ny versjon av programmet over den forrige.

Mens du laster ned oppdateringen, sammenligner programmet tidligere og nye versjoner av lisensavtalen for sluttbrukere, erklæringen for Kaspersky Security Network og erklæringen om databehandling for markedsføringsformål. Hvis avtalene og/eller erklæringene er forskjellige, gir programmet deg mulighet til å lese og godta dem en gang til.

Programmet kan oppgraderes hvis følgende versjoner av Kaspersky Anti-Virus er installert på datamaskinen:

• Kaspersky Anti-Virus 2013
  • Kaspersky Anti-Virus 2014
  • Kaspersky Anti-Virus 2015
  • Kaspersky Anti-Virus 2016
  • Kaspersky Anti-Virus 2017
  • Kaspersky Anti-Virus 2018
  • Kaspersky Anti-Virus 2019

Oppgraderinger fra tidligere versjoner av programmet støttes ikke.

Begrensninger for oppgraderinger fra en tidligere versjon av programmet

Etter at du har oppgradert fra en tidligere versjon, starter Kaspersky Anti-Virus automatisk, selv om automatisk oppstart av programmet er deaktivert i innstillingene du har lagret. Når operativsystemet starter etterpå, starter ikke Kaspersky Anti-Virus automatisk hvis automatisk oppstart av programmet er deaktivert i innstillingene du har lagret.

Når en tidligere versjon av Kaspersky Anti-Virus oppgraderes, erstattes følgende programinnstillinger med standardinnstillinger:

• Visningsinnstillinger for Kaspersky Anti-Virus
  • Skannetidsplan
  • Deltakelse i Kaspersky Security Network
  • Beskyttelsesnivå for File Anti-Virus
  • Beskyttelsesnivå for E-post-Antivirus
  • Oppdateringskilder
  • Liste over klarerte nettadresser
  • Innstillinger for URL-veileder

Når du oppdaterer Kaspersky Anti-Virus 2013, 2014, 2015 til en ny versjon, kan den gamle lisensen ikke alltid brukes. Dette skyldes lisensieringen i disse programversjonene. Når du oppdaterer Kaspersky Anti-Virus 2013, 2014, 2015 til en ny versjon, vil den nye versjonen av Kaspersky Anti-Virus også bruke standardprograminnstillingene.