Gratisversjon av Kaspersky VPN

13. mars 2024

ID 140381

Du kan bruke gratisversjonen eller ubegrenset versjonen av Kaspersky VPN.

Når du bruker gratisversjonen:

• Du kan bruke en begrenset mengde sikker trafikk per dag.
  • Du kan ikke velge den virtuelle serveren. Den virtuelle serveren velges automatisk.

Den sikre tilkoblingen avbrytes når grensen for sikker trafikk er overskredet. Appen varsler deg når den sikre tilkoblingen er deaktivert. Du kan vente til tidsperioden som spesifiseres i hovedprogramvinduet, er utløpt, og deretter opprette en sikker tilkobling på nytt. Mengden brukt sikker trafikk som vises i appen kan avvike noe fra den faktisk brukte mengden.

Mengden tilgjengelig sikker trafikk påvirker ikke mengden internettrafikk som er tilgjengelig fra mobiloperatøren din. Du kan fortsette å bruke internett etter at grensen for sikker trafikk er overskredet, men dataene dine vil ikke være sikret av Kaspersky VPN.

Du kan få ubegrenset sikker trafikk ved å bytte til den ubegrensede versjonen av Kaspersky VPN.