Vise enheter i nettverket ditt

13. mars 2024

ID 142376

Smart Home Monitor-funksjonen lar deg gjøre følgende:

• Vise og tilpasse listen over enheter som er tilkoblet det trådløse hjemmenettverket ditt ved å redigere typen og navnet til hver av enhetene i listen.

Sjekke beskyttelsesnivået til hver av enhetene ved å vise hvilke Kaspersky-applikasjoner som er installert på enhetene i det trådløse nettverket ditt. Hvis noen Kaspersky-apper ikke er installert på en enhet, kan du installere dem ved hjelp av My Kaspersky.

I Smart Home Monitor delen kan du se følgende:

• Enheter som for øyeblikket er koblet til det trådløse nettverket.
  • Enheter som var koblet til det trådløse nettverket for en stund siden.
  • Statusen til enheter i det trådløse nettverket (nye enheter, tilkoblede enheter og frakoblede enheter).
  • Klokkeslettet da frakoblede enheter sist ble oppdaget på nettverket.

Når en ny enhet er koblet til Wi-Fi-nettverket, viser Kaspersky-appen følgende informasjon om enheten:

• Enhetens navn (hvis tilgjengelig)

Vennligst merk på at for enheter som kjører Android 13 og nyere, vil egendefinerte enhetsnavn bare vises på enheten og Wi-Fi-nettverket der du ga dem nytt navn, og vil ikke bli synkronisert med de andre enhetene dine eller andre Wi-Fi-nettverk.

• enhetsprodusent
  • Type enhet (f.eks. datamaskin, mobilenhet, tilgangspunkt, spillkonsoll eller videokamera)
  • Hvilket operativsystem som er installert på enheten
  • MAC-adresse (enhetens unike nettverks-ID)

Vennligst merk på at enheter som kjører Android 13 og nyere ikke lenger har tilgang til MAC-adresser, så denne informasjonen vises ikke på disse enhetene.

• Enhetens IP-adresse

Slik viser du enheter i det trådløse hjemmenettverket ditt:

1. Koble til det trådløse hjemmenettverket.
  2. Åpne Kaspersky-appen.
  3. Trykk på Smart Home Monitor i hovedappvinduet.

Smart Home Monitor delen åpnes.

4. Bekreft om nødvendig at det er ditt trådløse hjemmenettverk.