Legge til et opplåsningsmønster

13. mars 2024

ID 174726

Når du har angitt en hemmelig kode, kan du legge til et opplåsningsmønster. Opplåsingsmønsteret i Kaspersky-appen er ulikt mønsteret du kan angi i enhetsinnstillingene for å låse opp enheten.

Hvis du vil legge til et opplåsing mønster for Kaspersky funksjoner,

1. Angi en hemmelig kode.
  2. I delen Den hemmelige koden er angitt trykker du på Legg til et opplåsingsmønster.

Du kan også sette eller redigere et opplåsningsmønster senere i Innstillinger > Lås skjermen.

3. Følg instruksjonene i innstillingsmønster-veiviseren.

Vær oppmerksom på at opplåsingsmønsteret kan bestå av 4 til 9 tilkoblede prikker.

Hvis du glemmer opplåsningsmønsteret, gjør du følgende:

1. Bruk den hemmelige koden.
  2. Gå til Innstillinger > Lås skjermen.
  3. Trykk på Legg til et opplåsingsmønster og angi et nytt mønster