Beskytte data hvis en sikker tilkobling går tapt

13. mars 2024

ID 201442

Når du slår på en VPN, er dataene dine pålitelig beskyttet mens du surfer på internett. Hvis VPN-tilkoblingen går tapt, vil imidlertid ikke dataene dine være beskyttet, og angripere kan stjele dem. Når du for eksempel går rundt i et kjøpesenter, bytter telefonen fra en Wi-Fi-tilkobling til en annen. Hver gang dette skjer tar det noen sekunder før Kaspersky VPN kan beskytte den nye tilkoblingen din.

Bruk Avbruddsbryter for å sikre at dataene dine alltid er beskyttet. Avbruddsbryter vil avbryte dataoverføring over internett når VPN-en kobles til igjen. Internett-tilkoblingen din vil bli gjenopprettet så snart VPN slås på.

Som standard er Avbruddsbryter slått av og Kaspersky VPN blokkerer ikke internettilgangen din hvis VPN-tilkoblingen blir avbrutt.

For å beskytte dataene dine blokkerer Avbruddsbryter dataoverføring via internett helt til VPN-en er gjenopprettet.

For å bruke Avbruddsbryter må du slå på VPN-gjenoppretting etter en forstyrrelse.

Slik slår du på Avbruddsbryter:

1. Åpen VPN.
  2. Aktiver Avbruddsbryter i Innstillinger-delen .
  3. Det kan være at appen ber deg om å slå på VPN-gjenoppretting etter en forstyrrelse, og om å gi de nødvendige tillatelsene. Følg instruksjonene i appgrensesnittet.

Applikasjonen vil blokkere internettilgangen din hvis VPN tilkoblingen blir avbrutt. Du vil være tilbake på nett så snart VPN-tilkoblingen er gjenopprettet.