Skanning av svake innstillinger

13. mars 2024

ID 218370

Når du bruker enheten din, kan operativsystemets innstillinger endres over tid, enten pga. handlingene dine, eller handlingene til apper du bruker. De endrede svake innstillingene kan utsette enheten din for risiko. Hvis det for eksempel ikke er satt opp en PIN-kode eller et passord for låseskjermen, kan andre få tilgang til dataene på enheten din.

Varslinger om svake innstillinger i operativsystemet kan deles inn i to typer:

• Varslinger med advarsler. Innstillingene påvirker operativsystemets sikkerhet, og tilsvarer sårbarheter.
  • Varslinger med anbefalinger. Vi anbefaler deg å reparere innstillingene for å øke sikkerheten til operativsystemet.

Den Skanning etter svake innstillinger søker etter svake innstillinger i operativsystemet minst en gang om dagen. Hvis det oppdager svake innstillinger i operativsystem, vil det be deg om å reparere dem for å gjenopprette operativsystemets sikkerhet.

Informasjon om oppdagede svake innstillinger vises i delen Skanning etter svake innstillinger på hovedskjermen til appen. Trykk på denne delen, og åpne den for å utføre følgende handlinger:

Skjul svake innstillinger hvis du ikke vil fikse dem.

I dette avsnittet

Reparere svake innstillinger