Maskinvare- og programvarekrav

13. mars 2024

ID 61345

Denne hjelpen gjelder for Kaspersky-appen for Android 11.110.X.XXXX og nyere.

En enhet må oppfylle følgende krav for å støtte Kaspersky-appen:

• Smarttelefon eller nettbrett med en skjermoppløsning på 320x480 piksler eller høyere
  • 120 MB ledig lagringsplass i enhetens hovedminne
  • Operativsystem: Android 7.0-14.x

Hvis en enhet som kjører Android-operativsystemet har modifisert fastsvare, er det en økt risiko for at enheten blir hacket og at dataene blir stjålet eller skadet.

På enheter med Android 6, når Automatisk antivirus er satt til utvidet modus, hvis du kopierer skadevare til filsystemet, oppdager ikke appen det. Dette er forårsaket av et registrert og kjent problem i Android 6. Appen vil oppdage den skadelige programvaren under en skann av filsystemet.

• Intel Atom x86 eller ARMv7 og nyere plattformer

Appen må bare installeres i enhetens hovedminne.