Automatisk antivirus

13. mars 2024

ID 71782

Automatisk antivirus gir antivirusbeskyttelse. Komponentene oppdager og nøytraliserer trusler, annonseprogrammer og apper, som svindlere kan bruke til å skade enheten eller utnytte dine personlige data.

Skann enhet

Skann enhet utfører følgende funksjoner:

• Skann. Avhengig av hav du velger, skanner appen følgende arkivformater:
    • hele filsystemet,
    • kun installerte apper,
    • en valgt fil eller mappe.
  • Oppdatering. Appen laster ned oppdaterte antivirusdatabaser som brukes til å registrere trusler. Oppdatering sørger for at enheten din har den nyeste beskyttelsen.
  • Karantene. Appen setter de oppdagede objektene i karantene under skanning. Appen lagrer filer i Karantene i et komprimert format slik at de ikke kan skade enheten. Når en fil er satt i karantene, kan du enten slette den permanent eller gjenopprette den (Kaspersky-appen anbefaler at du ikke gjenoppretter filer i karantene, da de kan skade enheten din). Når en app er satt i karantene, kan du bare slette den permanent.

Hvordan gjenopprette filer i karantene til de opprinnelige mappene eller slette dem permanent

Automatisk antivirus

Automatisk antivirus inkluderer alle skannerfunksjoner og gir automatisk enhetsbeskyttelse 24/7. Automatisk antivirus oppdager trusler i åpne filer og skanner apper i sanntid etter hvert som de installeres på enheten. Antivirusdatabaser og skytjenesten Kaspersky Sikkerhetsnettverk brukes til å gi automatisk beskyttelse.

Hvis en app som samler inn og sender informasjon er installert på enheten din, kan Kaspersky-appen klassifisere den som skadelig programvare.

Konfigurer automatiske antivirusinnstillinger

Se også

Skann

Oppdatere antivirusdatabaser