Om skanning

13. mars 2024

ID 71790

Du kan utføre følgende skanninger:

• Fullstendig skann

Kaspersky-appen skanner hele filens filsystem. En full skanning hjelper deg med å beskytte dine personlige data og penger. Den oppdager og fjerner trusler (i installerte apper og installasjonspakker) på enheten din. Fullstendig skanning oppdager også skadelig programvare, annonseprogrammer og apper, som svindlere kan bruke til å skade enheten eller utnytte dine personlige data.

Kaspersky anbefaler at du kjører en full skann av enheten din en gang i uken for å sørge for at dine persondata er sikre. Hvis du ikke vil starte skanningen manuelt, kan du sette opp en rutinemessig skanning:

• Hurtigskann

Kaspersky-appen skanner kun installerte applikasjoner.

Hvis du ikke ønsker å starte en skanning manuelt, kan du konfigurere en planlagt skanning av installerte apper.

• Skanning av bestemte filer og mapper. Lar deg skanne en fil du nylig har lastet ned, eller en mappe som nylig er opprettet eller oppdatert.

På grunn av tekniske begrensninger kan ikke appen skanne arkiver på 4 GB eller større. Appen hopper over disse arkivene når den skannes og varsler deg ikke hvis slike arkiver hoppes over.