Kaspersky Internet Security 20

Andre informasjonskilder for programmet

29. august 2019

ID 131689

Siden til Kaspersky Internet Security i kunnskapsbasen

Kunnskapsbasen er en del på nettstedet til Teknisk støtte.

siden til Kaspersky Internet Security i kunnskapsbasen kan du lese artikler som inneholder nyttig informasjon, anbefalinger og svar på vanlige spørsmål om hvordan du kjøper, installerer og bruker programmet.

Artiklene i kunnskapsbasen kan gi svar på spørsmål som gjelder både Kaspersky Internet Security og andre Kaspersky-programmer. Artiklene i kunnskapsbasen kan også inneholde nyheter fra Teknisk støtte.

Diskutere Kasperskys programmer i fellesskapet vårt

Hvis du har et spørsmål som ikke krever et umiddelbart svar, kan du diskutere saken med eksperter fra Kaspersky og med andre brukere i fellesskapet vårt.

I fellesskapet kan du vise eksisterende emner, legge inn kommentarer og opprette nye diskusjonsemner.