Kaspersky Internet Security 20

Slik gjennoppretter du aktiveringskoder

29. august 2019

ID 140542

Hvis du har mistet en aktiveringskode du ble gitt tidligere, kan du finne den p My Kaspersky. For å gjøre det må du logge inn på My Kaspersky-konto.

Slik gjennoppretter du aktiveringskoder:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Lisens i hovedprogramvinduet for å gå til vinduet Lisensiering.
  3. Klikk på koblingen Gjenopprett aktiveringskoder for å gå til vinduet Koble til My Kaspersky.
  4. Angi e-postadressen og passordet du brukte til å registrere deg på My Kaspersky.
  5. Klikk på knappen Logg på.

Du blir da tatt videre til delen Lisenser på My Kaspersky, der aktiveringskodene vises.