Kaspersky Internet Security 20

Slik konfigurerer du en tidsplanlagt analyse

29. august 2019

ID 149222

Slik konfigurerer du en planlagt analyse av installerte programmer og nettleserutvidelser:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på denne knappen Settings 2019.png.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. Velg Beskyttelse i menyen i venstre del av vinduet.
  4. Under delen Beskyttelse velger du Application Manager til høyre i vinduet.

Vinduet Innstillinger for Application Manager åpnes.

5. Under delen PC-renser velger du avkrysningsboksen Analyser installerte programmer og nettleserutvidelser.
  6. Klikk på lenken Konfigurer tidsplan for å åpne vinduet Tidsplan.
  7. I rullegardinlisten Kjør analyse velger du ett av følgende alternativer:
    • Automatisk. Hvis du velger dette alternativet, kjører Kaspersky Internet Security en analyse en gang i døgnet på det tidspunktet som er angitt som standard.
    • Hver dag. Hvis du velger dette alternativet, kjører Kaspersky Internet Security en analyse hver dag på tidspunktet du spesifiserer. Angi det nøyaktige tidspunktet for kjøring av analyse i feltet Klokkeslett ved bruk av knappene Opp og ned.
    • Hver ukedag. Hvis du velger dette alternativet, kjører Kaspersky Internet Security en analyse kun på hverdager. Angi det nøyaktige tidspunktet for kjøring av analyse i feltet Klokkeslett ved bruk av knappene Opp og ned.
    • Hver helg. Hvis du velger dette alternativet, kjører Kaspersky Internet Security en analyse kun i helgene. Angi det nøyaktige tidspunktet for kjøring av analyse i feltet Klokkeslett ved bruk av knappene Opp og ned.
    • Hver uke. Hvis du velger dette alternativet, kjører Kaspersky Internet Security en analyse en gang i uken på dagen og tidspunktet du spesifiserer. Velg dagen du vil kjøre en analyse, i rullegardinlisten Ukedag. Angi det nøyaktige tidspunktet for kjøring av analyse i feltet Klokkeslett ved bruk av knappene Opp og ned.
    • Hver måned. Hvis du velger dette alternativet, kjører Kaspersky Internet Security en analyse en gang i måneden på dagen og tidspunktet du spesifiserer. Velg dagen du vil kjøre en analyse, i feltet Dag i måneden ved bruk av knappene Opp og ned. Angi det nøyaktige tidspunktet for kjøring av analyse i feltet Klokkeslett ved bruk av knappene Opp og ned.
  8. Velg avkrysningsboksen Kjør objektanalyse neste dag hvis datamaskinen er slått av for å kjøre en analyse når datamaskinen slås på etter at en planlagt analyse ikke ble utført. Hvis avkrysningsboksen ikke er valgt, vil programmet bare kjøre analysen på det planlagte tidspunktet mens datamaskinen er slått på.
  9. Velg avkrysningsboksen Kjør objektanalyse kun når skjermspareren er aktiv eller datamaskinen er låst for bare å utføre en analyse av objekter hvis du ikke jobber på datamaskinen, og ikke opprette en ekstra belastning på datamaskinressursene mens du arbeider. Hvis avkrysningsboksen ikke er valgt, vil programmet kjøre analysen på den planlagte tiden, uansett om du jobber på datamaskinen eller ikke.
  10. For å lagre endringene i innstillingene klikker du på Lagre.