Kaspersky Internet Security 20

Bytting til Kaspersky Free når lisensen for Kaspersky Internet Security er utløpt

29. august 2019

ID 155354

Når lisensen for Kaspersky Internet Security utløper, kan du kjøpe en ny lisens og fortsette å bruke alle funksjonene i programmet. Programmet kan også be deg om å bytte til Kaspersky Free for å beholde den grunnleggende beskyttelse av datamaskinen.

Byttet til Kaspersky Free kan skje automatisk når lisensen for Kaspersky Internet Security er utløpt. Etter byttet, varsler programmet deg om det og ber deg fornye lisensen eller fortsette å bruke versjonen med gratis beskyttelse.

Hvis du vil fornye lisensen eller begynne å bruke Kaspersky Free, gjør du ett av følgende:

• Hvis du vil fornye lisensen, klikker du på Forny lisens-knappen.

Klikking på denne knappen fører deg til butikken.

• Lukk vinduet med meldingen om aktivering av Kaspersky Free for å begynne å bruke det.