Kaspersky Internet Security 20

Om Lisensavtale for sluttbrukere

29. august 2019

ID 35505

Lisensavtalen for sluttbrukere er en bindende avtale mellom deg og AO Kaspersky Lab, som angir vilkårene for bruk av programmet.

Les vilkårene i lisensavtalen nøye før du begynner å bruke programmet.

Du må bekrefte at du godtar vilkårene i Lisensavtalen når du installerer programmet. Hvis du ikke godtar vilkårene i Lisensavtalen, må du avbryte installasjonen av programmet, og kan ikke bruke programmet.