Kaspersky Internet Security 20

Teknisk støtte via My Kaspersky

29. august 2019

ID 35517

My Kaspersky er én enkelt nettressurs der du kan behandle beskyttelsen av enhetene dine og aktiveringskodene for Kaspersky-programmer, samt be om teknisk støtte.

Du må registrere deg for å få tilgang til My Kasperskys nettsted. Det gjør du ved å angi e-postadressen din og et passord.

Du kan få teknisk brukerstøtte fra My Kasperskys nettsted på følgende måter:

• Sende e-postforespørsler til teknisk støtte
  • Ta kontakt med teknisk støtte uten å bruke e-post
  • Spore forespørslenes status i sanntid

Du kan også vise en fullstendig historikk over dine forespørsler om teknisk støtte.

E-postforespørsel til teknisk støtte

Du må oppgi følgende informasjon i e-postforespørselen til Teknisk støtte:

• Meldingens emne
  • Programnavn og versjonsnummer
  • Operativsystemets navn og versjonsnummer
  • En beskrivelse av problemet

En spesialist fra teknisk støtte vil sende et svar på spørsmålet ditt til både My Kasperskys nettsted og e-postadressen du oppga da du registrerte deg.