Kaspersky Internet Security 20

Registrering på My Kaspersky

29. august 2019

ID 43547

Dette trinnet er ikke tilgjengelig i alle versjoner av Kaspersky Internet Security.

Brukere registrert på My Kaspersky kan sende forespørsler til teknisk støtte og Virus Lab, behandle aktiveringskoder på en praktisk måte, og motta den siste informasjonen om nye programmer og spesialtilbud fra Kaspersky.

Hvis du vil registrere deg, angir du registreringsdataene dine i de aktuelle feltene og klikker på Logg på for å sende dem inn til Kaspersky.

I enkelte tilfeller kreves registrering på My Kaspersky for å begynne å bruke programmet.