Kaspersky Internet Security 20

Slik passordbeskytter du tilgangen til styringsfunksjonene i Kaspersky Internet Security

29. august 2019

ID 70756

En datamaskin brukes ofte av flere brukere med forskjellige datakunnskapsnivåer. Hvis ulike brukere har ubegrenset tilgang til Kaspersky Internet Security og programmets innstillinger, kan det påvirke sikkerheten til datamaskinen.

Hvis du vil begrense tilgang til programmet, kan du angi et administratorpassord, og spesifisere handlingene som krever at dette passordet skrives inn:

• Konfigure programinnstillinger
  • Avslutt programmet
  • Fjerne programmet

Slik begrenser du tilgang til Kaspersky Internet Security med et passord:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Settings 2019.png-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. Velg delen Generelt til venstre i vinduet og klikk på koblingen Sette opp passordbeskyttelse for å åpne vinduet Passordbeskyttelse.
  4. I vinduet som åpnes, angir du verdier i feltene Nytt passord og Bekreft passord.

Passordkrav:

1. Passordet må inneholde minst åtte tegn
    2. Passordet må inneholde minst ett siffer
    3. Passordet må inneholde både store og små bokstaver
  5. I gruppen Passordomfang med innstillinger, spesifiserer du programhandlingene du ønsker å begrense tilgang til.

Du kan ikke gjenopprette et passord. Hvis du glemmer passordet ditt, må du kontakte Teknisk støtte for å gjenopprette tilgangen til innstillingene for Kaspersky Internet Security.