Kaspersky Internet Security 20

Blokkere uønsket e-post (spam)

29. august 2019

ID 70766

Hvis du mottar store menger uønskede meldinger (spam), anbefaler vi at du aktiverer komponenten Anti-Spam og angir sikkerhetsnivå Anbefalt for den.

Slik aktiverer du Anti-Spam og stiller inn Anbefalt sikkerhetsnivå:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Settings 2019.png-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. Velg delen Beskyttelse til venstre i vinduet.
  4. Til høyre i delen Beskyttelse velger du komponenten Anti-Spam.

Vinduet viser innstillingene for Anti-Spam.

5. Aktiver Anti-Spam ved hjelp av en bryter til høyre i vinduet.
  6. Kontroller i delen Sikkerhetsnivå at Anbefalt sikkerhetsnivå er angitt.

Følgende begrensninger gjelder for Anti-Spam:

• Komponenten Anti-Spam kan kun analysere meldinger som er helt lastet ned fra e-postserveren, uansett hvilken protokoll som brukes.
  • Anti-Spam-komponenten sjekker ikke e-post overført ved hjelp av MAPI-protokollen.

Anti-Spam-komponenten deaktiveres når du oppgraderer til en nyere programversjon. Du kan aktivere komponenten manuelt.

Hvis du har installert programmet i overensstemmelse med EUs personvernforordning, må du for å aktivere Anti-Spam-komponenten godta vilkårene i erklæringen om databehandling for Anti-Spam.