Kaspersky Internet Security 20

Sjekke programmets omdømme

29. august 2019

ID 70908

Med Kaspersky Internet Security kan du lære omdømmet til programmet fra brukere over hele verden. Et programs omdømme omfatter følgende kriterier:

• Navn på leverandør
  • Informasjon om den digitale signaturen (hvis programmet er digitalt signert)
  • Informasjon om gruppen programmet er tilordnet av Programkontroll eller størstedelen av Kaspersky Security Network-brukerne
  • Antallet brukere av Kaspersky Security Network som anvender programmet (tilgjengelig hvis programmet har blitt inkludert i gruppen Klarert i Kaspersky Security Network-databasen)
  • Tidspunktet for når programmet ble kjent i Kaspersky Security Network
  • Land hvor programmet er mest utbredt

Sjekking av programmets omdømme er tilgjengelig hvis du har godtatt å delta i Kaspersky Security Network.

Hvis du vil vite mer om omdømmet til et program:

Åpner du hurtigmenyen til programmets kjørbare fil og velger Kontroller omdømme i KSN (se følgende figur).

Hurtigmenyen til et objekt i Microsoft Windows

Hurtigmenyen til en kjørbar fil

Et vindu med informasjon om programmets omdømme i Kaspersky Security Network åpnes.

Se også:

Deltakelse i Kaspersky Security Network.