Kaspersky Internet Security 20

Bytte til permanent bruk av Kaspersky Total Security

29. august 2019

ID 85282

Hvis du ønsker å bytte til permanent bruk av Kaspersky Total Security, må du kjøpe en lisens for Kaspersky Total Security og deretter aktivere programmet.

Hvis du vil kjøpe en lisens for Kaspersky Total Security:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på knappen Flere verktøy nederst i hovedvinduet.

Vinduet Verktøy åpnes.

3. Klikk på koblingen Bytte til Kaspersky Total Security for å starte migrasjonsveiviseren.
  4. Klikk på koblingen Kjøp lisens for å gå til nettstedet til Kaspersky eStore eller et av deres partnerselskaper, der du kan kjøpe en lisens for Kaspersky Total Security.

I visse regioner eller ved abonnementer kan du ikke bytte til prøveversjonen av Kaspersky Total Security. I slike tilfeller vises ikke koblingen Bytte til Kaspersky Total Security.