Kaspersky Internet Security 20

Om innholdet og lagringen av tjenestedatafiler

29. august 2019

ID 86654

Sporingsfiler og dumpfiler lagres på datamaskinen i ikke-kryptert form i en periode på syv dager etter at datalogging deaktiveres. Sporingsfiler og dumpfiler slettes permanent etter sju dager.

Sporingsfiler lagres i mappen Programdata\Kaspersky Lab.

Sporingsfiler har følgende format: KAV<version number_dateXX.XX_timeXX.XX_pidXXX.><trace file type>.log.

Sporingsfiler kan inneholde konfidensielle data. Du kan vise innholdet i en sporingsfil ved å åpne den i et tekstredigeringsprogram (for eksempel Notisblokk).