Kaspersky Internet Security 20

Slik starter du en oppdatering av databaser og programmoduler

29. august 2019

ID 93958

Hvis du vil starte oppdatering av databaser og programmoduler,

åpner du hurtigmenyen til programikonet i systemstatusfeltet, og velger Oppdatering av database.

Slik kjører du oppdatering av databaser og programmoduler fra hovedvinduet:

1. Åpne hovedvinduet og klikk på knappen Oppdatering av database.

Vinduet Oppdatering av database åpnes.

2. I vinduet Oppdatering av database klikker du på Kjør oppdatering.