Kaspersky Internet Security for Mac

Om oppgraderingen til Kaspersky Security Cloud

14. februar 2022

ID 183302

Når lisensens eier oppgraderer lisensen eller abonnementet for Kaspersky Internet Security til et abonnement på Kaspersky Security Cloud, viser programmet en varsling om at du må oppgradere til Kaspersky Security Cloud.

Slik oppgraderer du versjonen av programmet til Kaspersky Security Cloud

Viktig: Hvis du velger å ikke oppgradere til Kaspersky Security Cloud, må du aktivere programmet med en annen aktiveringskode.

Dette gjør du hvis du ikke vil oppgradere til Kaspersky Security Cloud

Når du starter Kaspersky Security Cloud for første gang etter oppgraderingen, logges du automatisk på My Kaspersky-kontoen abonnementet på Kaspersky Security Cloud tilhører.

Når lisensen eller abonnementet for Kaspersky Internet Security oppgraderes til et abonnement på Kaspersky Security Cloud, kan du ikke bruke aktiveringskoden til å aktivere en annen kopi av Kaspersky Internet Security. Hvis du har en reserveaktiveringskode lagt til i versjonen din av Kaspersky Internet Security, kan du bruke reservekoden til å aktivere en annen kopi av Kaspersky Internet Security.